Storks – Berzele 2016 Film Online Subtitrat

Storks – Berzele 2016 Film Online Subtitrat

Storks – Berzele este o frumoasa poveste de aventura animata in regia lui Nicholas Stoller și Doug Sweetland in care isi imprumuta vocile lor Andy Samberg , Katie Crown , Kelsey Grammer , Keegan-Michael Key , Jordan Peele , Anton Starkman, Jennifer Aniston , Ty Burrell , Danny Trejo și Stephen Kramer Glickman . Cornerstore era un loc cunoscut pentru furnizarea de copii iar angajatii sai sunt niste simple berze, împreună cu alte câteva păsări. Actualul CEO al Cornerstore, o barza numita Hunter renunta la afacerea cu livrari de copii, văzând mai mult profit prin transformarea companiei într-un serviciu de livrare colete. Cu toate acestea, apare, însă, o comandă pentru un copilas, cea mai competentă barza-curier trebuie sa rezolve problema si salivreze copilul.. Vizionare placuta!

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi
X