Starbuck (2011)

Starbuck (2011)

“Starbuck 2011 Film Online Gratis Subtitrat in Romana “David Wozniak, un bărbat la 42 de ani, îşi trăieşte viaţa precum un adolescent iresponsabil. El lucrează la măcelăria tatălui său şi are o relaţie complicată cu Valerie, o poliţistă tânără. David are mereu intenţii bune, dar de cele mai multe ori îi iese exact pe dos. Când prietena lui îl anunţă că este gravidă, trecutul lui David iese la lumină. Cu douăzeci de ani în urmă, sub pseudonimul „ Starbuck”, el a donat spermă la o clinică de fertilitate în schimbul banilor. Descoperă că este tatăl biologic a 533 de copii, din care 142 doresc să îl întâlnească. Vestea s-a răspândit în presă, până la urechile prietenilor săi şi îşi primeşte diverse porecle, cum ar fi: „ El Masturbator”. Curios să îşi cunoască copiii, fără să îşi dezvăluie identitatea, David intră în vieţile lor şi îi ajută să depăşească momente de cumpănă. Devine un înger păzitor pentru copiii lui şi treptat ajunge să preia controlul asupra vieţii lui haotice.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi