Star Trek: Renegades (2015) Online Subtitrat HD

Star Trek: Renegades (2015) Online Subtitrat HD

Star Trek: Renegades 2015 Film Online Gratis Subtitrat in Romana”Au trecut zece ani de la întoarcerea navei Voyager din Cuadrantul Delta și Federația se află în criză. Principalii furnizori ai Federației de cristale de dilitiu (catalizatorul primar pentru combustibilul utilizat în călătoria mai repede ca lumina) au dispărut. Spațiul și timpul au fost înfășurate în jurul mai multor planete, izolându-le față de restul universului. Fenomenul nu este natural – cineva sau ceva este cauza a celor întâmplate. Necesitatea de a opri acest lucru duce la măsuri drastice; dintre care unele sunt în afara jurisdicției normale ale Federației. De aceea, amiralul Pavel Chekov, șeful Spionajului Flotei, apelează la cmdr. Tuvok, fostul ofițer de securitate de pe Voyager și actualul șef al nerecunoscutei și nou reorganizatei Secții 31, o instituție autonomă de informații și de apărare a Flotei. Tuvok trebuie să adune împreună un nou echipaj sub acoperire, unul de renegați, în mare parte proscriși, pungași și chiar infractori. Acest nou echipaj este însărcinat cu cercetarea cauzei plierii timpului și a spațiului și să oprească acest lucru cu orice preț. Aceștia însă trebuie să lase deoparte diferențele dintre ei și să nu mai încerce să se omoare unul pe altul în timpul desfășurării misiunii.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
 1. georgedolce a comentat pe data | 17 September 2015 ora 23:05

  Parerea mea …nu conteaza ,nu sunt critic,dar…Star Trek: The Original Series (1966-1969) este de 100 de ori mai bun (luand in considerare ca a fost filmat acum 50 de ani).Pacat . PS. Chiar am rezistat 5 minute.

 2. lucian a comentat pe data | 18 September 2015 ora 00:55

  actiune fortata, imagini clar artificiale, actori de doi bani cu replici fortate, parca e teatrul scurt de dupa-amiaza ….care isi aduce aminte……efectiv de 2 BANI plictisitor, si previzibil…o catastrofa….despre admin si echipa, respect, nu e vina voastra ca filmul e catastrofa, voi doar ati postat ce a aparut…

 3. Eugen a comentat pe data | 18 September 2015 ora 21:30

  Daca se numea altfel mai era ce era…dar filmul asta nu e mai deloc in spiritul Star Trek!

 4. Masterb a comentat pe data | 23 September 2015 ora 18:49

  Ca SF merge binisor …..ca Star Trek e cam naspsa – fara nici o legatura …in fine , merita vazut doar ca un SF in lipsa de altceva .

Lasa un comentariu