Star Trek. Dincolo de infinit! (2016) Film Online Subtitrat HD

Star Trek. Dincolo de infinit! (2016) Film Online Subtitrat HD

Vizionează online filmul Star Trek Beyond 2016 (Star Trek. Dincolo de infinit!), cu subtitrare în Română In cea de-a treia parte a filmului Star Trek Beyond din seria de filme Star Trek. Nava spaţială USS Enterprise a fost atacată de un val de extratereştri implacabili, de neoprit, care reuşesc, în cele din urmă, să o distrugă. Echipajul care se afla la bordul navei, împreună cu căpitanul James T. Kirk, rămân astfel blocaţi pe o planetă nouă şi ostilă, unde se află în conflict cu un alt inamic cel puţin la fel de înverşunat şi neîndurător. În ciuda primejdiei care îi împresoară tot mai mult şi a circumstanţelor potrivnice, echipajul de pe Enterprise trebuie să găsească în cel mai scurt timp un mod de a părăsi în siguranţă planeta.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
  1. catalinul a comentat pe data | 1 August 2016 ora 16:32

    frumos de tot.

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi