Split (2017) – Filme Online Subtitrat

Split (2017) – Filme Online Subtitrat

Pelicula Split scrisa si regizata de M. Night Shyamalan spune povestea de groaza a lui Kevin care se luptă cu boala a multiplelor personalități. A manifestat pana la 23 de personalități, variind de la un băiețel nevinovat pana la o minte criminală. Una din cele mai ciudate personalități il face sa răpească si sa sechestreze trei adolescente.In timp ce sunt prizonierele sale o alta personalitate, numita Bestia își face apariția. Fetele trebuie sa scape cat mai repede de această personalitate rea, încercând sa aduca in evidența personalități mai bune.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
  1. bl4ckflow3r a comentat pe data | 27 March 2017 ora 02:24

    Extrem de bun! James McAvoy nu m-a dezamagit nici de aceasta data. Interpretare geniala! Finalul imi spune ca va urma o continuare; sper sa fie asa. Acest film chiar este de vazut!

  2. Nico a comentat pe data | 27 March 2017 ora 22:19

    Interesant

  3. bobo a comentat pe data | 1 April 2017 ora 20:03

    Genial!!!!!

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi
X