Species: The Awakening (2007)

Species: The Awakening (2007)

Deşi frumoasă pe dinafară, ascunde în interior un secret ucigător. O sclipitoare profesoară de colegiu, Miranda Hollander, îşi pierde în mod misterios cunoştinţa şi se trezeşte după un sângeros măcel în masă. Femeia apelează la unchiul său pentru a afla anumite răspunsuri, dar acesta îi dezvăluie şocantul adevăr: ea este doar pe jumătate om, fiind o clonă a unui hibrid compus din ADN uman şi extraterestru. Cei doi trebuie să ajungă în Mexic pentru a-l găsi pe cercetătorul care a creat-o, dar se trezesc prinşi într-o luptă cumplită, cu o hoardă de alţi hibrizi distrugători, imposibil de oprit. Mai este foarte puţin timp până când Miranda va ceda, inevitabil, instinctului ucigaş care pândeşte ameninţător în corpul său!

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi