SpaceCamp (1986)

SpaceCamp (1986)

SpaceCamp 1986 este un de film de aventura,familie,sf, american bazat pe cartea scrisa de Patrick Bailey și Larry B. Williams și inspirat de Camp US Space în Huntsville, Alabama.Patru adolescenți, Kathryn, Kevin, Rudy, și Tish, și un băiat în vârstă de 12 ani, Max, sunt dusi la tabăra spațiu Kennedy Space Center aproape de Cape Canaveral, Florida, timp de trei săptămâni în timpul verii pentru a afla mai multe despre programul spatial NASA și imita formare astronaut. Ei se întâlnesc cu instructor lor, Andie Bergstrom, un astronaut NASA-instruit, care este frustrat că ea nu ia fost încă atribuit o misiune a navetei. Amărăciunea ei este agravată de faptul că soțul ei, Zach Bergstrom, este un astronaut care a pasit pe Luna.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi