Soldier – Soldatul (1998)

Soldier – Soldatul (1998)

Sergentul Todd (Kurt Russell) a crescut la o academie militara ce promoveaza violenta si a devenit un luptator interplanetar de top. Cu toate astea, noile descoperiri genetice au dus la aparitia unor luptatori mai puternici, iar Todd este depasit. Comandantul lui Todd, capitanul Church, are o confruntare cu colonelul Mekum, care conduce noua generatie de soldati. Un astfel de soldat este Caine 607, care ii infrange pe Todd si pe ceilalti condusi de Church. Cei presupusi morti sunt dusi la gunoi si aruncati pe o planeta indepartata, Arcadia 234. Todd supravietuieste si este gasit de o familie de colonisti, Sarah si Mace. Todd este privit cu suspiciune de ceilalti colonisti, insa atunci cand luptatorii colonelului Mekum ataca colonia, el este singurul care ii poate ajuta.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi