Social Nightmare (2013)

Social Nightmare (2013)

O viață de student este întoarsă cu susul în jos atunci când apar actualizări de stare necorespunzătoare și fotografii apar pe profilul ei on-line. Ea susține că este în curs de înființare, dar nimeni nu o crede. Singura ei consolare în timpul acestei crize este mama ei, deși chiar ea recunoaste ca ea nu se așteapta cu nerăbdare de a fi singura ca fiica ei pleacă la facultate. Acum, ea trebuie să isi dea seama cine este hackerul , de pe profilul ei cine ia stricat reputația și șansa ei de a obține într-o facultate bună sunt ruinate. Poate e fostul ei iubit, un prieten gelos concurent pentru aceasi bursa sau cineva mult mai periculoas decât ea si ar fi putut imagina vreodată.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
  1. myshanu a comentat pe data | 25 January 2015 ora 18:21

    Chiar interesant filmul..chiar nu ma asteptam la un astfel de final..un film despre teenagers ,viata virtuala si pericolele acesteia..De urmarit!

  2. Rebeca a comentat pe data | 12 January 2016 ora 20:24

    Foarte frumos, am vazut caz asemanator si in realitate. Trist dar adevarat.

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi