Skiptrace – Detectivul, mafia şi cartoforul (2016) Film Online Subtitrat

Skiptrace – Detectivul, mafia şi cartoforul (2016) Film Online Subtitrat

Vizionează online filmul The Skiptrace 2016 (Detectivul, mafia și cartoforul), fără intrerupere cu subtitrare în Română gratis HD Bazat pe o poveste de Jackie Chan. Detectivul Bennie Chan (Jackie Chan) din Hong Kong se află pe urmele binecunoscutului mafiot chinez Victor Wong de mai bine de 10 ani. Însă când Samantha, nepoata lui Bennie, începe să aibă probleme cu sindicatul plin de criminali şi interlopi al lui Wong, detectivul trebuie să suspende totul temporar şi să plece să îl găsească pe singurul om din lume care îl poate ajuta în situaţia de faţă: guralivul parior american Connor Watts. Bennie porneşte într-o cursă contra cronometru de a-l aduce pe Connor înapoi la Hong Kong, iar cei doi se lansează într-o aventură distractivă, plină de peripeţii, de la munţii acoperiţi cu zăpadă din Mongolia şi până la dunele spulberate de vânt din deşertul Gobi.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
 1. mircea a comentat pe data | 7 September 2016 ora 03:21

  superb

 2. nicu a comentat pe data | 11 September 2016 ora 22:53

  Super Super merita din plin sal vedeti recomand….

 3. Vally a comentat pe data | 11 October 2016 ora 21:21

  Superb filmul am ras de m-am cracanat :)) merita 10 bvo ADmin

 4. Go Vegan! a comentat pe data | 26 October 2016 ora 06:20

  Mulțumesc pentru postarea filmului, a fost fain, nota 7. Felicitări pentru traducerea riguroasă și precisă a filmului, Eugen, mi-a plăcut foarte mult acest aspect.

 5. Violeta a comentat pe data | 1 February 2017 ora 23:10

  Foarte bun filmul….o portie de ras pe cinste.Bravo!!!

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.