Siworae – Il Mare (2000)

Siworae – Il Mare (2000)

Filmul începe cu tânăra Eun-joo care se mută din casa de la mare numită Il Mare. Înainte de a pleca, lasă o felicitare de Crăciun în cutia poştală, prin care îl roagă pe noul rezident al casei să-i trimită scrisorile pe care ea le va primi încă la fosta casă. Sung-hyun, student la arhitectură, primeşte felicitarea, dar este confuz, din moment ce i s-a spus că el este primul rezident de la Il Mare, şi pe deasupra felicitarea este datată cu doi ani în viitor. După o serie de scrisori pe care cei doi continuă să le schimbe, Eun-joo şi Sung Hyun îşi dau seama că trăiesc la o distanţă de 2 ani, ea în 2000 iar el în 1998, şi cutia poştală îi ajută să comunice şi chiar să-şi ofere obiecte sau fiinţe vii prin intermediul ei, cum ar fi un peştişor de acvariu pe care Eun-joo il lasă într-o pungă cu apă în cutie.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
  1. Arryanna a comentat pe data | 23 May 2016 ora 21:44

    interesant,bun, deosebit merita vazut .

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi