Sin City 2: A Dame to Kill For (2014)

Sin City 2: A Dame to Kill For (2014)

Sin City 2: A Dame to Kill For este un film american-francez crimă ,thriller scris si regizat de Frank Miller cu Mickey Rourke, Bruce Willis ,Jessica Alba si Josh Brolin.Intr-un oras in care justitia este neputincioasa, cei mai disperati cauta razbunarea, iar criminalii periculosi sunt urmariti de autoritati. Marv (Mickey Rourke) se intreaba cum a ajuns in mijlocul unei gramezi de cadavre. Johnny (Joseph Gordon-Levitt), un tanar jucator, ajunge in Sin City si are curajul sa-l infrunte pe cel mai de temut om din oras, senatorul Roark (Powers Boothe). Dwight McCarthy (Josh Brolin) are o ultima intalnire cu Ava (Eva Green), femeia visurilor sale. Nancy Callahan (Jessica Alba) este devastata de sinuciderea lui John Hartigan (Bruce Willis) care a incercat doar sa o protejeze. Insetata de razbunare, ii cere ajutorul lui Marv.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
  1. coco a comentat pe data | 1 October 2014 ora 20:50

    Bun film

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi
X