Silent Hill (2006)

Silent Hill (2006)

Silent Hill 2006 Film online DVDRip, Subtitrat în Română“Sharon este o fetita care are probleme cu somnambulismul. In transele ei mentioneaza un nume: Silent Hill! Mama sa Rose pleaca spre aceasta localitate pentru a gasi raspunsuri ale starii fetitei sale. Acest orasel a fost evacuat din cauza unui incendiu cauzat de emiterei de gaze provocate de carbune, pericol inca iminent. Dupa un accident, Rose se trezeste intr-o alta dimensiune a localitatii, unde Sharon este disparuta. Urmarind o umbra a ceea ce Rose crede ca e silueta fetitei sale, ea este atrasa catre un grup terifiant care transforma tot ce ating!

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
  1. Iulik a comentat pe data | 22 July 2014 ora 20:57

    Frumos, pacat de continuare.

  2. Vali a comentat pe data | 20 August 2014 ora 22:05

    Din punct de vedere acest filme este interesant din punct de vede horror :( :evil: :evil: :evil: :roll:

  3. Smokey a comentat pe data | 28 August 2016 ora 08:18

    Asa e au dreptate ce spun cei doi utilizatori ce au comentat deasupra mea…. Filmul este mai mult trist cu tematica dement-religioasa in care iti arata clar ce se poate intampla cand un grup de fanatici religiosi au pus stapanire pe un oras si s-au apucat sa ii scrie istoria…. Cu alte cuvinte Silent Hill a fost un oras cu istorie trista care a dus multi oameni la pieire, multi si-au meritat soarta altii au murit din cauza ca au fost acolo intr-un moment nepotrivit… Filmul in sine a fost mai mult trist decat horror. Nota 10++ pentru conceptie si tematica.

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi