Silence: Puterea credintei (2016) – Filme Online Subtitrat

Silence: Puterea credintei (2016) – Filme Online Subtitrat

Premiat cu o nominalizare Oscar. Pelicula Puterea credintei (Silence) este o lucrare monumentala a lui Martin Scorsese, si nu una oarecare, una de pedepsire. Te arunca prin iad, cu nici o promisiune de iluminare, doar un set de întrebări și propuneri, senzații și experiențe, despre preoții iezuiți care suferă pentru credința lor în secolul al 17- lea Japonia, atunci cand creștinismul este scos în afara legii. Povestea este simplă: doi preoți Rodrigues si Garupe , lasă Portugalia pentru Japonia pentru a găsi un al treilea preot pe Ferreira (Liam Neeson) , care a dispărut în timp ce lucra ca misionar. Al treilea preot se crede că a comis apostazie pas cu pas pe o imagine a lui Isus Hristos, după ce a fost chinuit de japonezi.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
  1. ENB a comentat pe data | 16 April 2017 ora 00:18

    Exceptional +10+

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi
X