Shuddh Desi Romance (2013)

Shuddh Desi Romance (2013)

Raghu Ram (Sushant Singh Rajput) este un ghid turistic în Jaipur, care dubleaza ca un baraati de închiriere pentru Goyal (Rishi Kapoor), un planificator de nuntii. Raghu se confruntă cu draci pre-maritale. Pe drumul spre locul de nunta lui, Raghu întâlnește Gayatri (Parineeti Chopra), o femeie deschisa la minte, vointa liber, independent, care traieste viata pe propriile termeni. Un Raghu deja confuz, puternic impresionat de libertatea ei, adună curajul de a fugi din propria nuntă.Cu două săptămâni mai târziu, cei doi se intalnesc si incep relatia lor. Ei intră într-o relație de live-in. Dl. Gupta (Tarun Vyas) este un vecin tipic Desi a Gayatri, care prinde Raghu cu Gayatri și mai târziu creează unele confuzii în mintea Raghu lui, dar cei doi decid să se căsătorească. În ziua nunții, Gayatri ruleaza pe el, și Raghu este lăsat neconsolat confuz..

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi