She’s Funny That Way (2014) Online Subtitrat HD

She’s Funny That Way (2014) Online Subtitrat HD

She’s Funny That Way (Viata bate filmul) este un film de comedie 2014 co-scris de Louise Stratten in regia lui Peter Bogdanovich.
Arnold Albertson (Owen Wilson) are o viață perfectă el este fericit căsătorit și are doi copii și un loc de muncă de mare ca regizor de teatru pe Broadway. Dar totul se schimbă când o actriță promițătoare tânără pe nume Izzy (Imogen Poots),combină cariera artistica cu cea de noapte cu serviciile de escortă discreta. Vederea este atât de profundă încât Arnold decide să o ajute financiar, astfel încât să se concentreze pe lumea de actorie. Planul devine un cosmar atunci cand Izzy devine un rol în conducerea muncii a lui Arnold, care este implicata de asemenea si soția sa, devine un trio imposibil.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
  1. vio a comentat pe data | 2 August 2015 ora 00:58

    o comedie buna! …precum viata actorilor de la holywood!:)))

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi