Seven Below (2012)

Seven Below (2012)

Filme Online 2013-“Seven Below 2012 Online Subtitrat in romana “Sean, un copil ciudat, afectat de neînțelegerile dintre părinți,are un moment de rătăcire și, în timpul unei furtuni își ucide toată familia. Întâmplarea are loc în anul 1910, iar după 100 de ani, în acea zonă, are loc un accident de mașina iar călătorii ajung în această casă, aduși de Jack, un negru care îngrijește locuința. Furtuna care se anunță, devine tot mai puternică, iar anumite evenimente ciudate se amplifică parcă odată cu uraganul. Misterul îi învăluie treptat pe tineri și spaima începe să-i stăpânească. Se simt prinși într-o capcană a timpului, viziuni din trecut încep să se contureze, iar ei privesc neputincioși evenimente de mult petrecute. Dorința lor de a părăsi această casă este mereu înfrânată de Jack, care are tot interesul ca ei să rămână.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi
X