See Jane Date (2003)

See Jane Date (2003)

Jane Grant (Charisma Carpenter), o tanara atragatoare si inteligenta in varsta de 28 de ani, este redactor adjunct la o editura, unde are de realizat un proiect in urma caruia spera sa obtina o binemeritata promovare, pe care o asteapta de 6 ani. Insa ea nu are de unde sa stie ca in cadrul acestui proiect trebuie sa redacteze memoriile Natashei Nutley, vedeta a unui serial TV si totodata fosta sa rivala din liceu. In incercarea de a o impresiona pe Natasha, Jane ii spune ca locuieste in partea selecta a Manhattan-ului, impreuna cu prietenul ei doctor, cand de fapt locuieste in partea mai saraca a Manhattan-ului si nu a mai avut o intalnire de peste un an. Verisoara ei Dana (Kim Schraner) si matusa Ina (Linda Dano) descopera curand aceasta minciuna nevinovata cand o invita pe Jane cu prietenul ei inexistent la nunta Danei, care va avea loc peste 2 luni. Jane se chinuieste sa termine la timp manuscrisul Natashei incercand in acelasi timp sa-si gaseasca partenerul ideal printr-o serie de intalniri amuzante, dar isi da seama curand ca Natasha nu e atat de rea pe cat parea si ca dragostea poate fi adesea descoperita in cele mai neobisnuite locuri.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi