Secondhand Lions (2003)

Secondhand Lions (2003)

In aceasta comedie pentru toata familia, Walter (Haley Joel Osment) e un baiat timid si tocilar care se apropie de adolescenta si a carui mama impulsiva decide sa-l lase pe timpul verii cu unchii sai excentrici, Hub (Robert Duvall) si Garth (Michael Caine). Walter nu e foarte fericit ca a fost abandonat in mijlocul Texas-ului cu doi batrani, in timp ce Hub si Garth nu sunt nici ei prea multumiti ca trebuie sa naseasca un pusti, mai ales unul care nu e obisnuit cu vanatul, pescuitul sau trasul cu arma. Atunci cand Walter afla o barfa locala despre trecutul salbatic si dubios al unchilor sai, incepe sa puna cateva intrebari. Chiar daca celor doi nu le convine ca baietelul isi baga nasul in trecutul lor, pe masura ce incep sa depene povesti despre aventurile lor din tinerete, se trezesc ca-si doresc din nou putina adrenalina in vietile lor. In curand, Walter devine un complice semi-benevol al batranilor sai gardieni care vor sa redestepte in ei spiritul salbatic, impulsiv al tineretii. Secondhand Lions a fost produs in parte de binecunoscuta casa de efecte speciale Digital Domani, care a contribuit la fabricarea secventelor de flashback.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
  1. Tavu a comentat pe data | 30 April 2015 ora 13:40

    Un film extraaaordinaaar ! Cu un umor tipic texan,personajele isi dezvalui treptat identitatea.Mi-aminteste de bancurile cu ardelenii, insa actiunea este construita gradat,culminand la final cu descoperirea adevarului despre identitatea cel doi unchi.Un film superb,merita recomandat tuturor.

  2. Maria a comentat pe data | 21 October 2017 ora 07:12

    Foarte tare! Mi-a placut ideea de a alege sa crezi in ceva in viata. E o chestiune de alegere, care iti da un scop si o directie, fie acel lucru valabil ori nu. Mi-a mai placut ideea ca toate petecele au un sac al lor, pe care sa se potriveasca, chiar daca nu e cel menit de la inceput. Noi oamenii putem face minuni, daca lasam scanteia din noi si arda.

Lasa un comentariu