Se7en (1995)

Se7en (1995)

Un criminal în serie cu o minte sclipitoare începe un joc de-a şoarecele şi pisica cu doi detectivi criminalişti. Cel mai vârstnic dintre ei urmează să iasă la pensie într-o săptămână, aşa că vrea să-l prindă pe criminal cât mai repede cu putinţă. Celălalt este un tânăr energic, care priveşte cu un uşor dispreţ resemnarea şi plafonarea partenerului său. Acţiunea se petrece într-un oraş fără nume, înecat de ploaie şi apăsat permanent de un cer plumburiu. Şirul crimelor continuă, ucigaşul părând a pedepsi victimele pentru comiterea câte unuia dintre cele şapte păcate capitale. Singurul element luminos, care contrastează cu sumbra atmosferă a filmului e soţia tânărului poliţist, interpretată de Gwyneth Paltrow.
În timpul filmărilor, între blonda actriţă şi Brad Pitt s-a înfiripat o relaţie amoroasă care a durat doi ani şi s-a sfârşit când Gwyneth a făcut presiuni prea mari asupra iubitului ei ca să o ia de soţie.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
 1. Iulik a comentat pe data | 8 July 2014 ora 14:22

  Finalul mi-a schimbat parerea despre acest film. Nu-l ratati.

 2. adela chiliment a comentat pe data | 12 August 2015 ora 23:00

  bun

 3. HooligaN a comentat pe data | 24 January 2016 ora 20:31

  e treaba

 4. anca a comentat pe data | 1 January 2017 ora 15:02

  foarte dur, nu am putut sa-l vad pana la sfarsit

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi