Saving General Yang (2013)

Saving General Yang (2013)

“Saving General Yang 2013 Film Online Gratis Subtitrat in Romana “Saving General Yang se bazează pe acțiunile generalilor legendari ai familiei Yang. O poveste epică despre Dinastia Song, cu renume în apărarea militară, condusă de clanul Yang împotriva naţiunii nordice nomade Liao, cunoscută sub numele de Khitan în anuarele de istorie veche, chineză. Conducătorul clanului Yang este un carismatic general veteran ,care este tatăl a şapte fiii, şi anume Ping, Ding, Ang, Hui, De, Zhao şi Si. Cei şapte tineri au temperamente şi caractere diferite, dar ei trebuie să-și unească forțele şi inteligenţa când tatăl lor este luat prizonier de către forţele inamice.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
  1. florian a comentat pe data | 14 June 2013 ora 16:40

    La fel ca mai toate filmele cu si despre chinezi.Un tipar greu de suportat pana la sfarsit.Sper ca vom avea parte si de ceva deosebit!

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi