Saluda al diablo de mi parte (2011) – Filme Online

Saluda al diablo de mi parte (2011) – Filme Online

Saluda al diablo de mi parte este un film de actiune,mister 2011 columbian regizat de uan Felipe Orozco.Ángel (Edgar Ramirez) si fiica sunt răpiți de un om puternic pe nume Leder (Ricardo Velez), care în trecut a fost victima a unui grup de teroriști, care a fost parte Ángel. În timpul răpiri Leder si-a pierdut mobilitatea picioarelor. Acum câțiva ani mai târziu, într-un scaun cu rotile, însoțit de sora sa Oceane (Carolina Gómez), Leder este dispus să facă orice pentru a obține o răzbunare împotriva celor care au iau distrus viața. Împotriva voinței sale, pe Angel trebuie să fie instrumentul de răzbunare Leder, anihilândui pe toți cei care au participat la răpirea lui Leder și cei care au fost odată prieteni și colegii săi, dacă vrea să isi vadă fiica în viață.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi