Saints & Strangers (2015) Film Mini Serial Online Subtitrat

Saints & Strangers (2015) Film Mini Serial Online Subtitrat

Saints & Strangers este un film mini serial drama 2015 american din doua parti de televiziune.O adaptare dramatică din călătoria corabiei  Mayflower din 1620, care in lista de pasageri a inclus atât pelerini religiosi și solicitanți de aventura, care au fost în căutare de a isi construi o nouă viață în America de Nord.

Mayflower a fost corabia care i-a transportat pe așa-zișii “părinții pelerinajului” (engl. Pilgrim fathers) din centrul Angliei în America de Nord pentru a începe o nouă viața în aceste meleaguri. Nava a părăsit pe 6 septembrie 1620 portul Plymouth și a atins Capul Cod la 21 noiembrie 1620.
La bordul navei Mayflower se aflau 102 pasageri și echipajul de 30 de persoane. Căpitanul vasului era Christopher Jones.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi