Rush: Rivalitate și Adrenalină (2013) Film Online Subtitrat in Romana

Rush: Rivalitate și Adrenalină (2013) Film Online Subtitrat in Romana

In Rush: Rivalitate și Adrenalină (2013) Film Online Subtitrat in Romana la mijlocul anilor 1970, carismaticul playboy englez James Hunt (Chris Hemsworth) și perfecționistul austriac Niki Lauda (Daniel Bruhl) împărtășesc o rivalitate intensă în cursele de Formula 1 din Germania în Nurburgring.Un accident catastrofal a avut loc în tura a 2-a a cursei, Feriari-ul lui Lauda a ieşit de pe pistă din cauza problemelor cu suspensia, a lovit un terasament şi s-a rostogolit în calea unui alt concurent. Maşina de curse a lui Lauda a fost cuprinsă de flăcări şi a ars aproape în totalitate, însă acesta a supravieţuit şi s-a întors şase săptămâni mai târziu, foarte speriat şi cu dureri pentru a se întrece cu principalul său rival, James Hunt, care conduce un McLaren și care a luat primul loc la Grand Prix.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi
X