Rush Hour 3 – Ora de varf 3 (2007)

Rush Hour 3 – Ora de varf 3 (2007)

“Rush Hour 3 – Ora de varf 3 2007 Film Online Gratis Subtitrat in Romana “Cea mai noua misiune a inspectorul sef de politie din Hong Kong Lee (Jackie Chan) este sa-l escorteze si sa-l apere pe ambasadorul Han intrucat are de facut o dezvaluire importanta la Los Angeles. In marturia acestuia, se asteapta ca Han sa dezvaluie lucruri importante despre cel mai mare sindicat al crimei din lume, Triadele Chinezesti. Dar pe drum, acesta este impuscat si aproape omorat. Intre timp, fostul detectiv James Carter (Chris Tucker), care recent a fost degradat la rangul de politist rutier, se intampla sa asculte readioul in momentul producerii tragediei. Se duce repede la scena crimei pentru a da o mana de ajutor, dar in schimb se amesteca in urmarirea faptasilor. Hotarat sa-si recastige statutul de detectiv, face din nou echipa cu Lee pentru a da de urma asasinilor.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
 1. oprea florica a comentat pe data | 14 July 2013 ora 21:12

  Mii de multumiri pentru aceste filme imi plac multt.O seara minunata de Weeekend din partea mea.!!!!

 2. razvan a comentat pe data | 5 August 2013 ora 16:05

  bun

 3. razvan a comentat pe data | 5 August 2013 ora 16:06

  bun bvbvbvbvbvbvbvbv

 4. paul a comentat pe data | 2 April 2014 ora 16:05

  cel mai tare film
  :o

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi