Rollerball – Bătălie pe role 2002 Online Subtitrat

Rollerball – Bătălie pe role 2002 Online Subtitrat

Rollerball – Bătălie pe role 2002 Online Subtitrat in Romana este un film sf de actiune si sport , regizat de John McTiernan bazat pe remake-ul filmului din 1975 cu același nume, avându-i în rolurile principale pe Chris Klein, Jean Reno, LL Cool J.
Amplasat într-un viitor nu prea îndepărtat, undeva în Asia centrală, Rollerball posedă aura unui Blade Runner, prin decorul mostră a decăderii industriale. Jonathan este smuls de pe străzile americane şi aruncat în circuitul a opt piste Rollerball, acolo unde devine noul star al unui sport periculos, o combinaţie de derby cu role, motocross în arenă, wrestling profesional, concerte Kiss şi buzkashi, sportul naţional al Afganistanului, unde bărbaţi călare se întrec în a arunca o capră decapitată într-un cerc.
Bruneta sexi Aurora (interpretata de Rebecca Romijn-Stamos din filmul X-Men), desfigurată de o cicatrice, îl avertizează că patronul Petrovici – Jean Reno (Ronin) ca pune la cale accidente pentru a-şi ridica ratingul. Sângele pe ecran înseamnă ochi pe ecran. Premiza filmului e clasică: omul versus sistem. Deşi fanii lui Jonathan sunt dependenţi de violenţa jocului, ei rămân, în acelaşi timp, conştienţi că atotputernicul mahăr e şi inamicul lor. Rollerball nu e un film mare (nici nu-şi propune acest lucru), dar e o experienţă intensă.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
  1. cipik a comentat pe data | 4 December 2016 ora 18:08

    bunicel si desigur realizat bine !

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi