Rock the Kasbah (2015) – Film Online Subtitrat 720p

Rock the Kasbah (2015) – Film Online Subtitrat 720p

Rock the Kasbah online subtitrat in romana este un film 2015 muzical de comedie-razboi, regizat de Barry Levinson in care jocaca Bruce Willis, Bill Murray, Zooey Deschanel si Kate Hudson.
În timp ce vizita capitala Afganistanului, impresarul muzical Richie Lanz este jefuit şi părăsit de ultimul său client. Însă norocul i se schimbă când o întâlneşte pe Salima Khan, o adolescentă talentată din Pashun, care are o voce extraordinar de frumoasă şi visul de a deveni prima femeie care să concureze la concursul de televiziune intitulat „Afgan Star”. Cu ajutorul lui Merci, o prostituată cu un spirit întreprinzător foarte bine dezvoltat, doi speculanţi de război şi un mercenar foarte impulsiv, dispus oricând să apese pe trăgaci, Richie face tot posibilul pentru ca noua sa protejată să fie descoperită.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
  1. mihai a comentat pe data | 10 April 2016 ora 15:48

    plictisitor nota 6 cu indulgenta

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi