Rob Roy (1995)

Rob Roy (1995)

Filmul este inspirat din legenda despre personajului istoric Rob Roy, care, în Scoţia începutului de secol al XVIII-lea, a fost conducătorul clanului MacGregor. Pornit să asigure supravieţuirea întregului clan peste iarna dificilă ce se anunţa în munţii Scoţiei, Rob Roy împrumută o importantă sumă de bani de la marchizul de Montrose, mai marele locurilor, pe care însă o pierde. În disperare de cauză, îşi asumă existenţa unui proscris, pentru a-şi proteja familia şi pentru a-şi dovedi apăra onoarei, dîndu-şi seama că a fost atras în jocuri în care el nu este altceva decît un pion. Astfel, ajunge să devină un fel de haiduc, un erou romantic prin excelenţă, simbol al luptei scoţienilor împotriva englezilor.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
  1. pepy a comentat pe data | 23 April 2016 ora 00:24

    Un film foarte frumos despre onoare si demnitate. Intr-o lume moderna in care notiunea de onoare si demnitate nu mai nu mai are nici o valoare si-n care conteaza doar banul ar fi nevoie sa avem cat mai multi Rob Roy pe care sa-i urmam. Mesajul filmului este urias, il recomand.

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi