Road House 2: Last Call (2006) Online Subtitrat

Road House 2: Last Call (2006) Online Subtitrat

Vizionează filmul online Road House 2: Last Call 2006 (Clubul de noapte 2: Ultima ofertă), online subtitrat HD, fără intrerupere cu subtitrare în Română gratis HD In cea de-a doua parte a filmului de actiune “Road House 2: Last Call 2006”  Shane Tanner (Johnathon Schaech), un tanar politist din New York ce lucreaza sub acoperire, afla ca unchiul sau, proprietarul unui bar de noapte a fost batut rau de catre o banda de raufacatori din Louisiana pentru ca nu a acceptat sa le vanda barul, ca acestia sa-i dea o cu totul alta destinatie. Dintr-un local civilizat acestia, vor sa-l transforme intr-un club de noapte cu dansatoare la bara, poker, afaceri cu droguri etc…. Shane decide sa-si ajute ruda, sa se mute in casa unchiului sau si sa conduca el barul in timpul convalescentei acestuia. Profitand de abilitatile lui de luptator, de politist cu calitatile specifice: tenace, darz, curajos si demn el preia in mainile proprii barul si va trece prin multe actiuni/ activitati, lupte cu banda condusa de Wild Bill pentru a-si apara unchiul si barul….

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
  1. ramaitanar a comentat pe data | 11 August 2016 ora 22:31

    UN film foarte bun!

  2. lucian a comentat pe data | 15 August 2016 ora 22:58

    foarte bun,nota 10

  3. john a comentat pe data | 4 September 2016 ora 21:47

    Departe de prima parte. Merita totusi urmarit.

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi