Road Games (1981) Online Subtitrat

Road Games (1981) Online Subtitrat

Vizionează online filmul Road Games 1981 (Jocuri pe șosea) , fără intrerupere cu subtitrare în Română gratis HD In acest thriller australian de groaza plin de mister de la regizorul Richard Franklin, Șoferul de camion Pat Quid (Stacy Keach) a fost angajat să livreze un transport de carne de porc la Perth, Australia. Tovarășul său de drum este câinele lui, despre care Pat spune că e un dingo. După ce află despre o serie de crime cu autor necunoscut, Pat începe să creadă că ucigașul este misteriosul șofer al unei dubițe verzi pe care o depășise pe drum. Dar poliția nu-i dă crezare și Pat hotărăște să-l prindă chiar el pe criminal. După ce maniacul o răpește pe Pamela, frumoasa autostopistă pe care Pat o luase cu mașina, camionagiul devine și mai hotărât să-l oprească pe ucigaș.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
  1. rozy a comentat pe data | 12 November 2016 ora 16:05

    nota 6

  2. cipik a comentat pe data | 3 February 2017 ora 21:37

    un classic bunicel!

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi