Revolutionary Road (2008) – Filme Online Gratis Subtitrat

Revolutionary Road (2008) – Filme Online Gratis Subtitrat

Revolutionary Road (Nonconformiştii) online cu subtitrare in Română este un film romantic 2008 in regia lui Sam Mendes cu Leonardo DiCaprio si Kate Winslet, bazat pe romanul cu același nume de Richard Yates din 1961.

3 nominalizări Oscar, un premiu şi 3 nominalizări Globul de Aur, 4 nominalizări BAFTA

April si Frank Wheeler sunt un cuplu de tineri vigurosi, care traiesc cu cei doi copii in suburbiile orasului Connecticut pe la mijlocul aniilor ’50. Masca lor exterioara le asigura o frustrare ciudata a inabilitatiilor de a-si indeplini cu succes relatia sau carierele. Frank este blocat intr-o slujba de birou bine platita dar plictisitoare, si April este o casnica care inca jeleste dupa cariera de actrita la care spera. Determinati sa se identifice ca superiori ai vietii mediocre si lejere care-i inconjuara,decid sa se mute in Franta unde spera sa reuseasca mai cu succes sa-si dezvolte adevarata sensibilitate artistica, liberi de solicitarile capitaliste ale Americii. In timp ce relatia lor se deterioreaza intr-un ciclu de neintelegeri fara sfarsit, gelozii si acuzatii, calatoria si visele ce si la doresc realizate sunt puse in pericol..

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
  1. Geanina a comentat pe data | 6 March 2017 ora 01:05

    Un film bun!

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi