Rescue Dawn – Evadare in zori (2006)

Rescue Dawn – Evadare in zori (2006)

Rescue Dawn – Evadare in zori este un film de aventura ,biografic si drama 2006 regizat de Werner Herzog cu Christian Bale, Steve Zahn si Jeremy Davies.Filmul spune povestea adevarata a vietii lui Dieter Dengler, un pilot de razboi, impuscat si luat prizonier in Laos in timpul Razboiului din Vietnam. Dengler a organizat o evadare periculoasa pentru un mic grup de prizonieri de razboi, din care facea parte si Duane Martin.Este o poveste epica despre supravietuire, despre prietenie si nu in ultimul rand despre ororile razboiului din Vietnam. Povestea se petrece intr-un lagar pentru prizonieri de razboi din mijlocul junglei Vietnamese, unde pilotul Dengler este “aruncat” alaturi de alti cativa prizonieri ,doi americani si trei vietnamezi. Intre detinuti se va infiripa o relatie de prietenie si vor incepe sa planuiasca o evadare.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
 1. rebel a comentat pe data | 30 June 2015 ora 16:07

  filmele mari le fac cu adevarat mari marii actori…cool !…

 2. Greta a comentat pe data | 7 September 2015 ora 11:31

  Bine realizat. Mi-a placut.

 3. SwAmP a comentat pe data | 8 September 2015 ora 11:03

  foarte bun

 4. mac a comentat pe data | 23 January 2016 ora 18:09

  Foarte bun!!

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi