Repeaters (2010)

Repeaters (2010)

“Repeaters 2010 Film Online Gratis Subtitrat in Romana “Kyle Halsted este internat într-un centru pentru dependenţii de droguri. Acolo se împrieteneşte cu Michael Weeks şi Sonia Logan care au aceleaşi probleme ca şi el. Psihologul lor,Bob, le dă o zi liberă în care pot ieşi afară din centru, pentru a înfrunta realitatea.Kyle merge la şcoală la sora lui , Charlotte care însă, îl alungă. La fel păţeşte şi lui Michael, cu tatăl său, care îl acuză pe fiul său pentru sentința de 10 ani care o ispășește într-un penitenciar. Sonia îşi vizitează tatăl, care era internat în stare gravă la spital, doar pentru a afla când revine la centru că acesta a decedat.Chiar în acea seară se declanșează o furtună puternică, se întrerupe curentul electric, iar fiecare dintre cei trei prieteni atinge în vreun fel o sursă de curent, determinând repetarea la nesfârșit a zilei respective. Acest eveniment, poate să le schimbe cursul vieţii, pentru că numai ei ştiu de această oportunitate….

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi