Red Planet – Planeta Rosie (2000)

Red Planet – Planeta Rosie (2000)

Red Planet – Planeta Rosie este un film de actiune,sf si thriller 2000 regizat de Antony Hoffman cu Val Kilmer, Carrie-Anne Moss, Tom Sizemore.Comandantul misiunii, Kate Bowman (Carrie-Anne Moss), este pilotul si comandantul celei mai importante misiuni a secolului 21: salvarea rasei umane.Este anul 2050, Pamantul a devenit de nelocuit si colonizarea planetei MArte este singura alternativa la aceasta distrugere. Bowman si echipa sa au facut aceasta calatorie pentru a stabili ce nu a functionat corect la proiectul “Mars Terraforming Project” (un program in care pe Marte s-a trimis o statie planetara care sa creeze conditii de viata terestre), si pentru a-l remedia. Insa ceea ce se intampla atunci cand ajung ei acolo este cu mult mai inspaimantator decat si-ar fi putut cineva imagina: o aterizare fortata ii lasa fara echipamentele stiintifice, de comunicatii si de salvare, si ii afecteaza sistemele robotului lor de explorari si cartografieri in scopuri militare, transformandu-l intr-un inamic hotarat sa distruga echipa cu orice pret. Nesocotind ordinele de la Houston, Bowman refuza sa-l paraseasca pe Gallagher (Val Kilmer), cu care are o legatura emotionala puternica, si pe ceilalti membri ai echipei, incercand in schimb sa-i aduca inapoi din spatiul cosmic.
Insa in timp ce echipa de cercetatori exploreaza noua planeta aspra, cautand cu disperare o solutie de intoarcere, ei fac o descoperire inspaimantatoare si derutanta: Marte poate fi o planeta arida, dar cu siguranta este populata.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
  1. cipik a comentat pe data | 1 December 2016 ora 21:33

    un film exceptional, seamana cu “mission to mars “din 2000.

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.