Red Cliff Part 2 (2009)

Red Cliff Part 2 (2009)

“Red Cliff Part 2 2009 Film Online Gratis Subtitrat in Romana “În 208 AD, în ultimele zile ale dinastiei Han, prim-ministru perspicace Cao Cao l-a convins pe împăratul Han spulberand singura modalitate de a uni toate fortele din China. A fost să declare război regatele Xu din partea de vest şi de Est, Wu în sud. Aşa a început o campanie militară de amploare fără precedent, condusa de primul-ministru. Plecat cu nici o altă speranţă pentru supravieţuire, regatele Xu şi Wu de Est au format o alianţă puţin probabilă. Numeroase bătălii de rezistenţă au urmat, atât pe uscat şi pe apă, in cele din urmă culminând cu bătălia de la Red Cliff. In timpul bataliei, două mii nave au fost arse, iar cursul istoriei chineze a fost schimbat pentru totdeauna. Filmul devine captivant cand bătălia de la Red Cliff, în care o forţă de cincizeci de mii de “soldati” a învins o armată de aproape un milion de oameni.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
  1. ana a comentat pe data | 29 April 2015 ora 22:08

    superb

  2. Basil a comentat pe data | 14 November 2015 ora 18:20

    Un film istoric foarte bun.

  3. Andrei a comentat pe data | 16 August 2016 ora 06:33

    Foarte frumos. Mie imi place genu acesta de filme.

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi