Railroad Tigers (2016) – Filme Online Subtitrat HD

Railroad Tigers (2016) – Filme Online Subtitrat HD

Railroad Tigers 2016 (Tigrii căilor ferate), film online HD, subtitrat în Română  In Decembrie 1941, Japonia își extindea ocupația peste țările vecine din Sud – Estul Asiei. Calea ferată de la Tianjin spre Nanjing din Estul Chinei, devine o ruta cheie a transportului militar , foarte bine păzită de către soldații Japonezi . Un muncitor al cailor ferate Ma Yuan ( Jackie Chan ) conduce o echipă de luptători rebeli. Folosindu-se de catre cunostintele sale legate de linia ferata, el împreună cu oamenii sai vor sa o saboteze făcându-le ambuscade soldaților japonezi si furandu-le alimentele pentru a hrăni oamenii flămânzi. Chiar daca luptătorii rebeli nu au arme , ei se folosesc de orice le vine la mana cum ar fi, lopeti, bucăți din calea ferată si trenuri deviate. Chinezii care locuiesc in zona, incep sa îi numesca ” Tigrii căilor ferate” Într-o zi luptătorii rebeli, se alfla de partea greșită a căilor ferate cand Japonezii trimit intariri spre Shandong. Într-un act de sfidare, Ma Yuan lansează una dintre cele mai periculoase misiuni, aruncând in aer un pod foarte bine pazit. Cand Japonezii afla planul , care le pune in pericol toate eforturile războiului, miza se ridică si mai sus.Vizionare placuta !!

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
  1. virgil a comentat pe data | 15 June 2017 ora 14:11

    Super tare :)

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi
X