Pyojeok – The Target (2014)

Pyojeok – The Target (2014)

Pyojeok – The Target este un film de actiune – thriller ,2014 din coreea de sud scris si regizat de Chang. Yeo-Hoo (Ryu Seung-Ryong) este un fost mercenar si are o viata pe cat posibil de linistita fara a duce vreo grija. Insa intr-o zi acesta se intoarce la birou si gaseste un om ucis, iar criminalii fiind inca in cladire. Criminalii observand ca au fost observati de cineva il urmaresc pe Yeo-Hoo si apoi il impusca. Acesta insa in cele din urma ajunge la spital cu rani grave. In cea de-a doua zi politia gaseste numele omului ucis. Acesta facea parte dintr-o corporatie mare avand postul de presedinte. Insa toata ancheta ia o intorsatura ciudata pentru Yeo-Hoo care este suspectat de politie ca fiind ucigasul omului. Un alt tip Tae-Jun este intr-o noapte de garda, iar acesta il va ajuta pe Yeo-Hoo sa scape deoarece era cautat de criminali, acestia venind la spital ca sa-l omoare.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
  1. Barbu Cristina a comentat pe data | 5 June 2016 ora 19:59

    Foarte bun

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi