Jing wu ying xiong – Pumnul de legenda 1994 Online Subtitrat

Jing wu ying xiong – Pumnul de legenda 1994 Online Subtitrat

Jing wu ying xiong, cunoscut si ca Fist of Legend (Pumnul de legenda) este un film de actiune cu arte marțiale 1994 produs de Jet Li care de asemenea joaca în rolul principal ,regizat si scris dupa un scenariu de Gordon Chan. Filmul este un remake al filmului Fist of Fury din 1972 care a jucat Bruce Lee ca personajul principal.

Chen Zhen (interpretat de Jet Li) este un student chinez care studiaza inginerie in orasul Kyoto din China, aici el înfruntă insultele și abuzurile din partea colegilor japonezi pentru dragostea lui cu fiica directorului Mitsuko Yamada. In anul 1937 se intoarce in orasul sau natal sub atenta observatie a japonezilor, dupa ce a citit ca maestrul de kung-fu, Hou Ting-An, a murit in cadrul unei lupte contra campionului japonezilor Ryuichi Akutagawa. O data cu ajungerea la scoala acesta devine din ce in ce mai suspicios, asa ca Chen il va exhuma pe maestru, pentru a demonstra ca infrangerea sa a fost rezultatul unei otravi. Ambele nationalitati fac din acest lucru un test de onoare, asa ca mandria chinezilor si a japonezilor este la limita, atunci cand Chen se va duela cu generalul japonez, Fujita, care este nemilos si campionul absolut.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
  1. Basil a comentat pe data | 19 January 2016 ora 17:56

    Un film bun.

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.