Pulse 2: Afterlife (2008)

Pulse 2: Afterlife (2008)

“Pulse 2: Afterlife – Impuls Ucigas 2 2008 Online Subtitrat in romana “Jamie Bamber (Battlestar Galactica) joaca in acest film terifiant care incepe exact acolo unde se termina prima parte. Mortii au gasit un nou drum spre lumea noastra – prin telefoane mobile si WiFi -, iar supravietuitorii trebuie sa caute zone fara acoperire a retelelor de telefonie si wireless. Cand o fetita este data disparuta, tatal acesteia trebuie sa se intoarca in oras si sa se lupte cu mortii pentru a afla cine a rapit-o.Lumea a fost remodelată de invazia fantomelor prin intermediul internetului wireless. Oraşele sunt pustii, tehnologia a fost distrusă, iar cele câteva fiinţe umane care au mai rămas se feresc de orice este electric pentru a evita o confruntare cu fantomele lipsite de suflet care bântuie planeta acum. Cele mai multe dintre aceste fantome sunt damnate să repete un ciclu din ceva ce au făcut atunci când erau nişte fiinţe umane disperate (un om se spânzură în mod repetat, de exemplu), dar unele fantome sunt atât de închistate în negare acţiunilor lor încât nu ştiu că sunt moarte . Ele continuă să-şi bântuie casele, copleşite de teama că sufletele le vor fi smulse curând.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi