Death Clique – Prietenie mortală (2014) Online Subtitrat HD

Death Clique – Prietenie mortală (2014) Online Subtitrat HD

Death Clique – Prietenie mortală 2014 – Film Online Subtitrat HD In Romana Sara Cowan (Lexi Ainsworth) și Jade (Brittany Underwood) sunt cele mai bune prietene. Vieților lor se schimbă atunci când o nouă fată, Ashley (Tina Ivlev), se mută in liceul lor. Imediat ce o întâlnește pe Jade, Ashley e hotărâtă să devină cele mai bune prietene și să o îndepărteze pe Sara. În scurt timp, Ashley pornește o campanie să distrugă prietenia dintre Jade și Sara și să o facă pe Jade să devină din ce în ce mai dependentă de ea.Când Sara începe să se revolte, Ashley decide să scape de ea pentru totdeauna: o atrage într-un depozit abandonat și o omoară pe adolescentă. Jade este martoră la crimă și o ajută pe Ashley să acopere totul. Părinții Sarei, Lana și Paul, sunt panicați când își dau seama că fiica lor a dispărut și cer ajutorul poliției. Dar când polițiștii nu află nimic, Lana decide să facă o investigație pe cont propriu.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
 1. laura a comentat pe data | 10 November 2015 ora 07:42

  caz real , în realitate fata care a fost omorîta se numea Skylar Neese si toata nebunia asta s-a întîmplat în 2012

 2. Basil a comentat pe data | 25 November 2015 ora 18:23

  O lectie de viata si pentru parinti.

 3. keysha a comentat pe data | 14 February 2016 ora 14:41

  Foarte interesant ..nu ezita sa te uiti ”’

 4. Nico a comentat pe data | 20 March 2017 ora 02:44

  Foarte bun filmu

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi