Priceless (2016) Online Subtitrat HD

Priceless (2016) Online Subtitrat HD

Vizionează online film Priceless 2016, online subtitrat HD, fără intrerupere cu subtitrare în Română gratis HD In filmul “Priceless 2016” inspirat din evenimente reale regizat de Ben Smallbone, James Stevens era cândva un om bun care avea o viaţă frumoasă însă după moartea tragică a soţiei şi pierderea custodiei fetiţei lor, James se află la cea mai sumbră răscruce a vieţii lui. Furios, disperat şi incapabil să păstreze un loc de muncă stabil, tânărul văduv acceptă să fie şofer de camion şi să facă un singur transport contracost, dar fără a pune nicio întrebare. Însă când află ce transportă de fapt, James ajunge în situaţia de a salva două surori înfricoşate, care nu aveau nici cea mai vagă idee despre ce urma să li se întâmple. Riscând tot ce are pentru a le salva, James va descoperi în cele din urmă genul de viaţă care i-a fost sortit să-l aibă.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
  1. baby a comentat pe data | 22 February 2017 ora 01:48

    superb merita vazut…merita vazut si oameni care nu cred in ei poate invata ceva din acest film minunat….

  2. oceania a comentat pe data | 23 February 2017 ora 22:22

    superb…..actori minunati……scenariu excelent…..model de urmat!

  3. Gloria a comentat pe data | 25 March 2017 ora 19:08

    Superb din toate punctele de vedere! O adevarata lectie de viata! Merita vizionat!

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi