Presentimientos (2013)

Presentimientos (2013)

Presentimientos este un film 2013 spaniol de genul Drama regizat de Santiago Tabernero cu Eduardo Noriega, Marta Etura si Alfonso Bassave. Julia (Marta Etura) şi soţul ei, Félix (Eduardo Noriega), speră să reînvie iubirea care i-a unit în urmă cu câţiva ani. Pentru asta, cei doi, împreună cu copilul lor de 1 an, pleacă într-o vacanţă la mare. În prima lor seară petrecută departe de casă, Julia e nevoită să găsească o farmacie, astfel că ia maşina şi pleacă pe o vreme ploioasă. Pe şoseaua alunecoasă, maşina derapează, iar Julia îşi părăseşte pentru câteva clipe maşina, timp suficient ca poşeta să-i fie furată. Ca şi cum n-ar fi fost de ajuns, maşina rămâne în pană, astfel că e nevoită să-şi petreacă noaptea departe de soţul şi de copilul ei. A doua zi, într-un oraş necunoscut, fără bani şi fără maşină, tânăra femeie încearcă să găsească o cale de a ajunge la familia sa.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi