Popeye (1980)

Popeye (1980)

Popeye este un film american de aventură,comedie ,familie 1980 regizat de Robert Altman cu Robin Williams, Shelley Duvall si Ray Walston. Marinarul Popeye (Robin Williams ) ajunge intr-un oras ciudat numit Sweet Haven. Acolo se intalneste cu Wimpy (Paul Dooley), un barbat indragostit de hamburgeri, Olive Oyl ( Shelley Duvall ), viitoarea iubire a vietii sale, si Bluto (Paul L. Smith) , un pirat imens si rautacios care doreste sa se razbune pe oras. Astfel, Popeye impreuna cu prietenii sai pornesc sa-l opreasca pe Bluto si, cu puterea spanacului, sa poata sa-l doboare pe acesta. Il urmarim pe Popeye in timp ce sterge podeaua cu niste huligani, opreste un colector de taxe lacom, bate in ring un campion la box si il gaseste chiar si pe abandonatul bebelus Swee’Pea (Wesley Ivan Hurt).

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi