Point Break – La limita extrema (2015)

Point Break – La limita extrema (2015)

Point Break (La limita extrema) este un thriller de acțiune plin de suspans subtitrat in Romana 2015 regizat de Ericson Core și scris de Kurt Wimmer, inspirat din remake-ul filmului cu acelasi nume din 1991, care a jucat Patrick Swayze și Keanu Reeves.

Tânărul agent FBI Johnny Utah (Luke Bracey) se infiltrează într-o echipă de tineri talentaţi care practică sporturile extreme la cel mai înalt nivel. Sportivii, a căror lider este şarmantul Bodhi (Édgar Ramírez), sunt suspectaţi de a se afla în spatele unui lung şir de jafuri corporatiste fără precedent. Fiind fascinat de lumea în care pătrunde şi fiind el însuşi pasionat de sporturile extreme, Utah ajunge în situaţia de a trebui să demonstreze de partea cui se află. Astfel, aflându-se în mijlocul unor evenimente care îi ridică adrenalina la maximum şi conştient că viaţa sa se află în permanenţă în pericol iminent, tânărul agent se străduieşte să adune dovezile necesare pentru a demonstra că sportivii sunt autorii infracţiunilor sofisticate care devastează lumea financiară la nivel mondial.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
 1. laura a comentat pe data | 13 March 2016 ora 17:11

  un alt fel de ” Point Break” ..un remake dupa filmul facut in anii `90 cu Keanu Reeves si Patrick Swayze .numai ca filmul asta e cam naspa nu se ridica la nivelul celui de dinainte…

 2. Seby a comentat pe data | 23 March 2016 ora 17:16

  Melodia de la final ma face sa sar de pe un munte sau dintr-un avion cu parasuta si sa zbor….. 10 ! Best movie EU!

 3. Andi a comentat pe data | 18 March 2017 ora 11:27

  Adrenalina maxima , ce inseamna sa traiesti cu adevarat .. Merita vazut macar o data !

 4. patrichi dinu a comentat pe data | 8 February 2018 ora 13:36

  pacat de personajul feminin Teresa P. iese din peisaj ….

Lasa un comentariu