PK (2014)

PK (2014)

Scris si regizat dupa un scenariu de Rajkumar Hirani. Filmul PK este o comedie indiana 2014 cu idei despre un străin în oraș, care pune întrebări pe care nimeni nu le-a cerut înainte. Ele sunt, întrebări nevinovate cum ar fi pentru copii, dar care aduc răspunsuri catastrofale. Oamenii care sunt stabiliti în căile lor pentru generațiile, sunt obligați să reevalueze lumea lor, atunci când o văd din ochii nevinovați ale lui PK . În procesul PK isi face prieteni loiali și dușmani puternici. Mends are o viața rupta care il enervează înființarea. Curiozitatea copilareasca a lui PK se transformă într-o odisee spirituala pentru el și milioane de oameni. Filmul este o explorare ambițiosa și unica originala al filozofii complexe. De asemenea, este o poveste simplă și umană a iubirii, râs . În cele din urmă, este o prietenie în mișcare între străini din lume din afară.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
  1. Vali a comentat pe data | 8 June 2015 ora 00:12

    Superb !!!!

  2. alexandru a comentat pe data | 29 July 2015 ora 22:21

    frumos

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi