Pisicul (2016) – Film Online Subtitrat HD

Pisicul (2016) – Film Online Subtitrat HD

Keanu 2016 este un film de actiune-comedie, regizat de Peter Atencio in rolurile principale cu Keegan-Michael Key, Jordan Peele si Tiffany Haddish. Întorcându-se acasă, Rell observă că în lipsa lui cineva a intrat prin efracţie şi i l-a furat pe Keanu, animăluţul lui de companie, pe care acesta îl consideră cel mai drăgălaş pisoi din lume. Dispus să facă orice pentru a-l recupera, Rell îi cere ajutorul prietenului său, Clarence, cu care pune la punct un plan de a-l salva din mâinile răpitorului. Cei doi îşi schimbă atitudinea, modul de a merge şi a vorbi, şi prefăcându-se a fi traficanţi de droguri merg să discute direct cu vinovaţii. Însă ce nu ştiu cei doi prieteni este că l-au subestimat pe noul proprietar al lui Keanu şi astfel se regăsesc într-un conflict cu nişte interlopi extrem de periculoşi.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
 1. chili p a comentat pe data | 5 June 2016 ora 23:25

  e adevarat,un film bun si relaxant,actiune, faze comice….e ok

 2. Gheorghe Paraschiv a comentat pe data | 8 June 2016 ora 23:23

  super filmul merita vazut

 3. sabin gligor a comentat pe data | 12 June 2016 ora 15:49

  bun chiar ft.bun.nota9

 4. SebyGamerRo a comentat pe data | 22 September 2016 ora 14:51

  E super nota10

 5. Vally a comentat pe data | 16 October 2016 ora 11:43

  Dragutz film de nota 9

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi