Phir Bhi Dil Hai Hindustani (2000)

Phir Bhi Dil Hai Hindustani (2000)

Phir Bhi Dil Hai Hindustani sau Rivali indragostiti este un film de dragoste,dar si unul care scoate in evidenta diferentele de mentalitate,dar mai ales asemenarile dintre poporul indian si alte popoare,precum goana politica dupa putere.Iata un lucru care nu se schimba nicaieri si nicioadata.Dar revenind la film,acesta prezinta povestea a doi reporteri rivali,Ajay Bakshi si Rhea Banerjee,care se pacalesc unul pe celalt incercand sa obtina audienta mai mare.Insa atunci cand vor trebuie sa lucreze impreuna,vor iesi scantei,si nu doar de la certile lor.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
  1. Mihaela a comentat pe data | 13 February 2015 ora 00:11

    Povestea asta cu iz de comedie arata de fapt cruda realitate a Indiei. Si nu numai a ei. Bun filmul. Iar Shahrukh face toti banii. El si povestea.Mi-a placut.Cele bune.

  2. gabry a comentat pe data | 20 March 2015 ora 18:19

    Un film bun care merita vazut muzica aggiunge si comedie

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi