Personal Shopper (2016) – Filme Online Subtitrat HD

Personal Shopper (2016) – Filme Online Subtitrat HD

Personal Shopper 2016 , film online HD, subtitrat în Română Maureen (Kristen Stewart), este o tanara de 28 de ani americanca stabilita la Paris in timpul zilei ea lucreaza ca asistent personal pentru cumparaturi pentru o celebritate bogata pe nume Kyra (Nora von Waldstätten). Maureen nu este prea incantata de jobul sau insa deocamdata nu a reusit sa gaseasca ceva mai bun si are nevoie de bani pentru a se întretine si pentru a-si plati studiile. Maureen inca nu a reusit sa treaca peste moartea fratelui sau geaman Lewis. Medium în timpul liber, Maureen asteapta cu nerabdare o manifestare a spiritului lui Lewis. Prietenii sunt din ce în ce mai îngrijorati pentru ea si îi cer sa treaca peste aceasta tragedie. Într-o zi, Maureen primeste o serie de mesaje anonime ciudate pe telefonul mobil. Manifestarile asteptate îsi fac în cele din urma aparitia într-o noapte ceea ce o înfricoseaza pe tanara Maureen.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
  1. andipanda a comentat pe data | 24 April 2017 ora 17:17

    Ciudat,incalcit,final in ceata.Nu.

  2. GMP a comentat pe data | 27 April 2017 ora 00:22

    Un film foarte interesant! Merita urmarit numai de cei capabili sa priceapa si alte pelicule decat telenovelele. Nota 9.

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.