Paul Blart: Mall Cop 2 (2015)

Paul Blart: Mall Cop 2 (2015)

Dupa sase ani filmul de actiune-comedie Paul Blart: Mall Cop 2 (Paul, mare politist la mall 2) revine din nou in cea de-a doua parte regizat de Andy Fickman și scris de Kevin James si Nick Bakay din distributia filmului mai fac parte Neal McDonough , Daniella Alonso , David Henrie , Raini Rodriguez și Vic Dibitetto Când Paul Blart a devenit faimos pentru salvarea mall-ului West Orange Pavilion. Deşi lucrurile s-au mai schimbat, poţi să contezi şi acum pe Blart, care ştie întotdeauna ce e cu adevărat important. Pentru că a făcut sacrificii ca să asigure securitatea clienţilor, el a primit o excursie gratuită la un simpozion pe teme de securitate, în Las Vegas. Toată lumea îi spune lui Blart să se relaxeze şi să se odihnească, dar securitatea nu-şi ia niciodată vacanţă… iar când Blart descoperă o ameninţare la adresa securităţii hotelului, gardianul cel mai iubit al Americii e gata să intervină fără cea mai mică ezitare.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
  1. Alex alex a comentat pe data | 30 June 2015 ora 15:21

    frumos filmul nota 8 merita vazut

  2. Dani a comentat pe data | 1 July 2015 ora 21:26

    dragut, nota 8….

  3. Panaite a comentat pe data | 13 July 2015 ora 23:21

    Frumos film

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi