Overboard – Amnezie cu surprize (1987)

Overboard – Amnezie cu surprize (1987)

Overboard – Amnezie cu surprize (1987) Film Online Subtitrat in Romana Umor si fantezie intr-o combinatie perfect dozata. Joanna (Goldie Hawn), o bogatasa rasfatata de soarta, decide ca a sosit vremea sa schimbe ceva in viata ei. Alege, asadar, schimbarea cabinei ei de pe iahtul conjugal, refuzandu-i, insa lui Dean, tamplarul, plata pentru munca facuta. In timpul croazierei ce urmeaza, Joanna cade peste bord si este recuperata… de cine altul decat Dean! Amnezia totala a Joannei da nastere unui intreg sir de aventuri(casnice) incredibile, din care este greu de iesit, dar nu si imposibil: si, mai ales, nu cu buzunarele goale!

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
  1. Eu a comentat pe data | 13 April 2014 ora 06:56

    Sunteti minunati!Va multumesc!Mi-am dorit de foarte mult timp sa revad acest film.Goldie Hawn ,este una dintre preferatele mele.Poate,voi mai avea ocazia sa mai vizionez filme cu ea,daca le-ati posta,mi-ati face o mare bucurie.

  2. Beba a comentat pe data | 20 February 2016 ora 14:03

    F frumos

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi